Industrielle rådgivere

Chris Rynning

Chris Rynning

Industriell rådgiver

Tlf:+47 47 688 123 E-post: chris@staurholding.noLinkedInLinkedIn
Chris Rynning er CEO i Staur Asset Management, et Trondheims-basert forvaltningsselskap. Chris er bosatt i Kina og har investert i Asia i over 20 år fra sine posisjoner i Tokyo og Beijing. Chris er styremedlem og har ledet den norske næringsforeningen i Beijing i flere år ved siden av å forelese ved Handelshøyskolen i Trondheim innen makroøkonomi og private equity. Chris var CEO i London Stock Exchange noterte Origo Partners i åtte år etter å ha ledet et PWC-investert teknologifond i Beijing. Chris var tidligere Regiondirektør i Elkem ASA og har utstrakt transaksjonserfaring mellom Asia/Kina og Norge. Chris utga i 2014 boken «Little Streams, Big River» om Kinas økonomiske og miljømessige utfordringer. Chris har i tillegg utstrakt erfaring som gründer av vekstselskap i Norge og Europa. Han er utdannet Siviløkonom fra ESSEC, Paris, og har en MBA i Finans fra University of Chicago, USA.
Jan Fikkan

Jan Fikkan

Pharma, medtech m.m.

Tlf:+47 911 92 145 E-post: jan.fikkan@gmail.comLinkedInLinkedIn
Jan Fikkan har seniorerfaring fra internasjonal medtech- og pharmaindustri hvor han har jobbet med ledelse, FoU, strategi, forretningsutvikling, kommersialisering, lisensiering av teknologi, samt kjøp, salg og fusjoner av bedrifter. Han har tidligere hatt ledende stillinger i blant annet GE Healthcare, Amersham Health og Nycomed i UK, USA, Japan og Norge. Siden 2014 har han arbeidet som selvstendig konsulent for mindre og mellomstore bedrifter. Fikkan skal bistå Investinor i seleksjon av nye investeringer og underveis i investeringsprosessene, samt identifisere potensielle investeringsmuligheter innen helseindustri. Han vil også være tilgjengelig som rådgiver for Investinors porteføljeselskap.
Ståle Svenning

Ståle Svenning

Teknologi, ekspansjon, M&A

Tlf:+47 95 24 42 40 E-post: stale.svenning@vilma.noLinkedInLinkedIn
Ståle har i over 10 år vært toppleder for tre nystartede høyteknologibedrifter, som alle er blitt kjøpt av større internasjonale bransjeledere. Blant annet ledet han SmartMotor, som ble kjøpt av Rolls Royce. Ståle Svenning har også vært CCO og Head of Business Development i SpareBank1, Associate Principal i McKinsey & Company, Senior Consultant i Deloitte Management Consulting og Management Trainee i Orkla AS.
Carl Hall

Carl Hall

Miljøteknologi, fornybar energi

Tlf:+46 705 68 57 06 E-post: carl.t.hall@gmail.comLinkedInLinkedIn
Carl Hall er industriell rådgiver for Alder Capital og MVI Equity, et small cap PE-fond som ble grunnlagt i 1992 av Volvo-sjefen Christer Zetterberg. Han er også med-gründer og styremedlem i Lakers Group. Carl har tidligere vært gründer og partner i Alder Capital; det største PE-selskapet i Norden som fokuserer på investeringer i miljøteknologi, og han har jobbet som investeringsdirektør i Applied Value i New York. Carl Hall er dessuten forfatter av boken «Miljøkapitalisterna» (Liber förlag), og han er aktivt engasjert i den svenske venturekapitalforeningen SVCA.
Knut Sandven

Knut Sandven

Teknologi, Nano/MEMS, sensorer

Knut er gründer. For tiden er han deltids CEO hos CrayoNano AS mens han jobber med en ny idé sammen med SINTEF som kanskje blir en ny oppstartsbedrift. Knut startet og ledet GasSecure AS som utvikler gassensorer basert på MEMS teknologi. Investinor var investor i GasSecure og fulgte selskapet fra oppstart til salg av selskapet. Knut har også erfaring fra Idex, som lager fingeravtrykksensorer, som forsker på SINTEFs avdeling for mikro- og nanoteknologi, og som rådgiver for diverse oppstartsselskap. Knut er styremedlem i 4Subsea som leverer strukturovervåkning og -analyser på undervannskonstruksjoner.