Administrasjon

Haakon H. Jensen

Haakon H. Jensen

Administrerende direktør

Tlf:+47 93281058 E-post: haakon.h.jensen@investinor.noLinkedInLinkedIn
Haakon Hedenstrøm Jensen har tidligere vært finansdirektør i Orkla Home and Personal Care. Han har jobbet i konsulentselskapet Bain & Company i Stockholm, London og Oslo, samt med corporate finance i Pareto. Fra 2006 til 2009 var han med på å starte opp og lede private equity-firmaet True North Capital, og i 2002-2004 var han med å etablere statens fond i fond investeringsselskap Argentum. Haakon H. Jensen er utdannet siviløkonom/M.Sc. fra Norges handelshøyskole (NHH) og har studert finans ved Leonard N. Stern School of Business ved New York University.
Tor Helmersen

Tor Helmersen

Finansdirektør

Tlf:+47 930 69 566 E-post: tor.helmersen@investinor.noLinkedInLinkedIn
Tor Helmersen er utdannet handelsøkonom fra BI(HA) og MBA med fordypning i finans fra NHH, og er i tillegg autorisert finansanalytiker (AFA). Han har tidligere jobbet som finans-/økonomidirektør i Fosen Trafikklag ASA, Maxware AS, Nordic Semiconductor ASA og Q-Free ASA. Tor har også erfaring fra Veidekke ASA, Sparebanken NOR og Norgeskreditt AS.
Katrin Haram

Katrin Haram

Administrasjonsansvarlig

Tlf:+47 901 97 578 E-post: katrin.haram@investinor.no
Katrin Haram er utdannet legesekretær. Hun har tidligere jobbet i helsevesenet, vært salgs- og markedskoordinator i GlaxoSmithKline og personlig sekretær for administrerende direktør i EMGS AS.
Rune Sævik

Rune Sævik

Kommunikasjonsansvarlig

Tlf:+47 906 33 256 E-post: rune.savik@investinor.noLinkedInLinkedIn
Rune Sævik har utdanning i journalistikk, statsvitenskap, økonomi, IT og Forsvaret. Han har tidligere jobbet som informasjonsrådgiver på Forsvarets forskningsinstitutt og vært journalist i NTB, Dagens Næringsliv og flere lokalaviser.

  Investeringsteam

Otto Frøseth

Otto Frøseth

Direktør Venture

Tlf:+47 900 81 179 E-post: otto.froeseth@investinor.no LinkedInLinkedIn
Otto Frøseth er utdannet elektronikkingeniør med tilleggsutdanning innen informasjonsteknologi og økonomi. Han har i over 25 år hatt lederstillinger i Norge og internasjonalt, blant annet som direktør i Siemens AS og plassjef for Siemens i Trondheim. I Siemens-konsernet var Otto også divisjonsdirektør for Siemens Building Technologies og nordisk direktør for Siemens Building Automation i Norge Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Han har dessuten vært leder for utvikling og implementering av Siemens SmartCity-prosjekter, samt etableringen av City Account Management i Norge. Sistnevnte er Siemens´ globale satsning i den nyetablerte sektoren Infrastructure and Cities. Otto Frøseth er vara styremedlem i Investinors porteføljeselskap Numascale AS, Novelda AS, Polight, og observatør i Stimline AS
Ann-Tove Kongsnes

Ann-Tove Kongsnes

Investeringsdirektør

Tlf:+47 930 54 975 E-post: anntove.kongsnes@investinor.no LinkedInLinkedIn
Ann-Tove Kongsnes er utdannet siviløkonom ved Høgskolen i Bodø og har fordypningskurs i Corporate Finance, Executive Program fra Norges Handelshøyskole (NHH). Kongsnes har tidligere vært Investment Manager i ProVenture Managment AS, leder for forretningsutvikling i Leiv Eiriksson Nyskaping AS, Director of Marketing & Operations, NSEC Inc. og markedssjef i Eksportutvalget for fisk. Ann-Tove Kongsnes har lang erfaring fra styrearbeid og aktivt eierskap i teknologiselskaper og er nå styremedlem i Investinors porteføljeselskap Ayanda AS, poLight, AS, Numascale AS, Spinchip Diagnostics AS. Pharmalink AB og Soundrop AS. Hun er vara styremedlem i BerGenBio AS og Novelda AS, og ansvarlig for oppfølgingen av internasjonale relasjoner i Investinor.
Jan Morten Ertsaas

Jan Morten Ertsaas

Investeringsdirektør

Tlf:+47 909 13 585 E-post: jan.morten.ertsaas@investinor.noLinkedInLinkedIn
Før han kom til Investinor var Jan Morten Ertsaas administrerende direktør i konsulentselskapet Safetec Nordics og Vice President, Offshore Oil & Gas Solutions i Safetecs amerikanske morselskap ABS Consulting. Ertsaas har lang erfaring fra internasjonal olje- og gassindustri. Han har hatt forskjellige lederstillinger innen prosjektledelse, forskning, teknologi og kunnskapsledelse i Statoil. Han har også vært plattformsjef på Statfjord og har internasjonal prosjekterfaring fra stilling som Pipeline Manager i Statoils South Pars-prosjekt i Iran. Jan Morten Ertsaas er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han er også utdannet og har flere års fartstid som dykker i Nordsjøen. Ertsaas er styreleder i Investinors porteføljeselskap Ziebel AS og han er styremedlem i Ace Oil Tools AS, Stimline AS, Zi-lift AS, Oceansaver AS, Exprosoft AS og Aptomar AS, samt observatør i Robtic Drilling systems AS.
Ronny Vikdal

Ronny Vikdal

Investeringsdirektør

Tlf:+47 922 10 120 E-post: ronny.vikdal@investinor.no LinkedInLinkedIn
Ronny Vikdal er utdannet diplomøkonom BI og har studier i akvakultur fra Universitetet i Bergen. Han har vært leder for finans og forretningsutvikling i Norway Royal Salmon AS, leder for KPMG Senter for havbruk og fiskeri, assisterende banksjef i Spare- Bank 1 Midt-Norge, finansanalytiker i First Securities ASA, i Midt-Norge Fonds ASA og i SR-Fonds ASA. Ronny Vikdal har tidligere hatt styreverv i flere havbruksselskap. Han er nå styremedlem i Investinors porteføljeselskap Keep-it Technologies AS, Smartfish AS, Havgul AS Cryogenetics AS og Planktonic AS.
Jon Øyvind Eriksen

Jon Øyvind Eriksen

Investeringsdirektør

Tlf:+47 930 60 330 E-post: jon.eriksen@investinor.no LinkedInLinkedIn
Jon Øyvind Eriksen er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen bioteknologi, og har russisk og tysk mellomfag fra Universitetet i Bergen. Han er tildelt graden MBA with Distinction fra London Business School, og er i tillegg finansanalytiker (CFA charterholder). Eriksen er seriegründer med over 15 års toppledererfaring fra teknologi- og mediebedrifter. Han har som CEO vært sentral i bedrifters oppstart, vekst og ekspansjonsfase, oppkjøp, fusjoner, spin-off og snuoperasjoner. Jon Øyvind Eriksen har også vært styremedlem og styreleder i en rekke selskaper, og han er nå styremedlem i Investinors porteføljeselskap BerGenBio AS, Novelda AS, samt styreleder i Boost Communications AS.
Pål Breiland

Pål Breiland

Investeringsrådgiver

Tlf:+47 959 75 955 E-post: pal.breiland@investinor.no
Pål Breiland er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI Sandvika med spesialisering innen finans. Han har tidligere jobbet hos NorgesInvestor Securities som finansanalytiker og forvalter. Pål jobber hovedsakelig med marine investeringer hos Investinor, og er styremedlem i Investinors porteføljeselskap Planktonic AS samt vara styremedlem i Havgul Clean Energy AS og Cryogenetics AS.
John-Arne Hørløck

John-Arne Hørløck

Investeringsrådgiver

Tlf:+47 977 90 468 E-post: john-arne.horlock@investinor.no LinkedInLinkedIn
John-Arne Hørløck er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og statsautorisert revisor. Han har tidligere vært Manager i PwC og konsulent i Accenture. John-Arne jobber hovedsakelig med investeringer innen olje/gass og er styremedlem i Investinors porteføljeselskap Robotic Drilling Systems AS og vara styremedlem i Exprosoft AS.
Lars Jørgen Loktu

Lars Jørgen Loktu

Investeringsrådgiver

Tlf:+47 970 87 906 E-post: lars.jorgen.loktu@investinor.no LinkedInLinkedIn
Lars Jørgen Loktu har en MSc i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH). Han har tidligere vært Relationship Manager, Corporate Banking i Nordea Bank Norway og han har jobbet for Monterey Institute of International Studies i California, i Svea Finans og Lindorff.
Egil Garberg

Egil Garberg

Investeringsrådgiver

Tlf:+47 902 30 616 E-post: egil.garberg@investinor.no LinkedInLinkedIn
Egil kom til Investinor fra SIVA SF hvor han jobbet som finansanalytiker. Han har tidligere vært Senior Associate i PwC, samt jobbet i SpareBank 1 Gruppen. Han var også konserntrainee i sistnevnte. Egil Garberg er utdannet Master i økonomi og administrasjon fra Norges handelshøyskole (NHH). Egil er observatør i Investinors porteføljeselskap Aptomar AS.
Roar Husby

Roar Husby

Investeringsdirektør

Tlf:+47 982 06 974 E-post: roar.husby@investinor.no LinkedInLinkedIn
Roar har en M.Sc. og en B.Sc. i Management fra London School of Economics and Political Science. Roar har erfaring fra strategiarbeid for en rekke multinasjonale selskaper gjennom konsulentselskapet Marakon Associates i London og han har jobbet med forretningsutvikling og M&A prosjekter i Ernst & Young Corporate Finance. I 2007 ble Roar CFO i det børsnoterte oppdrettsselskapet SalMar ASA, en stilling han hadde frem til 2012. Før han begynte i Investinor jobbet Roar som Investeringsdirektør i investeringsselskapet Greenway. Han er nå styremedlem i Investinors porteføljeselskap Cyviz AS, Partnerplast AS og Nordic Halibut AS.
Stig Andersen

Stig Andersen

Investeringsdirektør

Tlf:+ 47 95 79 36 33 E-post: stig.andersen@investinor.no LinkedInLinkedIn
Før han kom til Investinor jobbet Stig 19 år i Nordea, blant annet som Nordic Head of Corporate Research og som Director, Corporate Finance. Han har også lang fartstid i banken som aksjeanalytiker, og han har hatt en meget sentral rolle i Nordeas dekning av nordisk og global skogindustri. Stig Andersen har en doktorgrad i skogøkonomi fra Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås (UMB), samt et MBA-studium fra University of Colorado. Han er nå styremedlem i Investinors porteføljeselskap Kebony AS, Alpinco AS og OceanSaver AS.
Bent Grøver

Bent Grøver

Senior investeringsrådgiver

Tlf:+47 950 40 392 E-post: bent.grover@investinor.no
Bent Grøver er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en doktorgrad innen anvendt matematikk fra University of Cambridge. Han har tidligere arbeidet som strategikonsulent i Storbritannia. Bent er styremedlem i Investinors porteføljeselskap Cyviz, Alpinco og Skioo, samt vara styremedlem i Partnerplast og observatør i Kebony.